Maksetut verkkokyselyt

Tienaa jopa 5€ per kysely - helposti ja nopeasti kotoa käsin!

 • Saa rahat käteisenä Paypalin kautta, tai lempibrändiesi lahjakorttien muodossa.
 • Tienaa jopa 5€ per kyselytutkimus, Suomen parhaiden markkinatutkimusbrändien kanssa!
 • Jo yli 100,000 ihmistä tienaa rahaa kanssamme, älä missaa tilaisuuttasi liittyä joukkoon!

Maksetut verkkokyselyt

Tienaa jopa 5€ per kysely - helposti ja nopeasti kotoa käsin!

 • Saa rahat käteisenä Paypalin kautta, tai lempibrändiesi lahjakorttien muodossa.
 • Tienaa jopa 5€ per kyselytutkimus, Suomen parhaiden markkinatutkimusbrändien kanssa!
 • Jo yli 100,000 ihmistä tienaa rahaa kanssamme, älä missaa tilaisuuttasi liittyä joukkoon!
Aloita tienaamaan nyt
Liity puolessa minuutissa!
Sukupuoli*
Syntymäaika*
Liity Ilmaiseksi ja Ala Tienata

Maksetut verkkokyselyt

Tienaa jopa 5€ per kysely - helposti ja nopeasti kotoa käsin!

 

Jokaisella on mielipide ja nyt voit tienata jakamalla omasi verkkokyselytutkimuksiin vastaamalla. Näin kerrot yrityksille mitä mieltä olet heidän tuotteistaan, ja täten yritykset voivat parantaa tuotteitaan tulevaisuudessa. Ilman tätä tietoa, yritykset eivät pystyisi kehittämään tuotteitaan ja antamaan kuluttajille mitä he toivovat! Tämän takia yritykset ovat valmiita maksamaan siitä ajasta, jonka käytät heidän kyselytutkimusten vastaamiseen. Itseasiassa, yritykset ympäri maailman käyttävät miljoonia joka vuosi tämänlaisiin markkinatutkimuksiin. Kyselytutkimuksiin osallistuminen vapaa-ajallasi voi siis olla hyvä tapa tienata nopeaa ja helppoa rahaa!

 • Tienaa rahaa osallistumalla kyselyihin:Tienaa rahaa, pisteitä ja palkintoja netissä
 • Helppoa, ilmaista ja ilman sitoumuksia: Liittyminen on helppoa, ilmaista eikä sido sinua mihinkään
 • Aloita rahan tienaaminen: Liity nyt ja aloitat tienaamisen jo tänään

Tienaa rahaa vastaamalla verkkokyselyihin

Tienaa palkintoja ajatuksillasi ja mielipiteilläsi alennusten ja ilmaistuotteiden muodossa. Ansaitsemasi pisteet voit helposti muuntaa käteiseksi ja lahjakorteiksi. Verkkotutkimuksiin osallistuminen voi olla hauska tapa tienata vapaa-ajallasi!

Koska tahansa, missä tahansa

Voit vastata verkkokyselyihin mihin tahansa kellonaikaan päivästä, eli juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koska osallistut verkon kautta, voit myös vastata mistä tahansa - voit työskennellä vaikka sängyssä jos haluat.

Kuka tahansa voi osallistua

Sinulta ei vaadita tiettyjä taitoja tai pätevyyttä, kuka tahansa voi osallistua. Sinun täytyy vain vastata omien katsomuksiesi mukaan. Ei ole väliä oletko nuori tai vanha, mies tai nainen, eläkkeellä tai opiskeleva. Verkkokyselytutkimuksiin vastaaminen on aivan yhtä hyvä lisätyö kenelle tahansa.

Vaikuta tuotekehitykseen

Vastaamalla kyselyihin autat yrityksiä ymmärtämään kuinka ajattelemme kun ostamme tuotteita - ja miksi ostamme tiettyjä tuotteita. Tietämällä minkälaisia tuotteita haluamme ostaa, voivat he kehittää omia tuotteitaan. Tämän takia he ovat valmiita maksamaan kuluttajien ajatuksista ja mielipiteistä.

Kuinka kyselytutkimukset toimivat?

Verkkokyselytutkimukset toimivat siten, että sinulle maksetaan mielipiteistäsi monen eri aiheen sisällä. Aina parin päivän sisään saat sähköpostiisi uusia kutsuja kyselyihin. Voit osallistua vastaamalla kyselyihin koska tahansa annetun määrä-ajan sisällä.

Kuinka monta kyselyä vastaanotat, riippuu siitä mihinkä demograafiseen ryhmään kuulut. Kyselyt vaihtelevat monen eri aiheen välillä, ja osa sopii vain erittäin tietyille kohderyhmille. Jotta sinä saat kutsun, täytyy sinun sopia siihen kohderyhmään jota kyseinen kyselytutkimus hakee. Jos sovit harvinaiseen demograafiseen ryhmään, on sinulla suurempi potentiaali tienata enemmän.

Moni tutkimussivusto ei maksa käteisellä jokaisesti vastatusta kyselystä, vaan myöntävät sinulle sen sijaan pisteitä, jotka voit muuntaa käteiseksi, lahjakorteiksi, arvontalipuiksi tai muiksi lahjoiksi. Esimerkiksi Toluna palkitsee osallistumisesi pisteillä, ja näillä pisteillä saat käteistä, lahjakortteja tai voit osallistua arvontoihin.

Osallistu kyselytutkimuksiin

Osallistumalla kyselytutkimuksiin tienaat kertomalla mielipiteesi monista eri aiheista. Muutaman päivän välein vastaanotat uusia kyselykutsuja sähköpostiisi ja voit vastata niihin koska tahansa määritetyn ajanjakson sisällä.

 • Hyvämaineisuus: Ole varovainen ja työskentele vain hyvämaineisten, arvostettujen tutkimusyritysten kanssa. Netistä löytyy tutkimussivustoja jotka eivät toimita tarpeeksi kyselyitä tai luvattuja palkintoja, ja jotkut sivustot ovat suoria huijauksia.
 • Luotettavuus: SurveyBee auttaa sinua löytämään parhaimmat markkinatutkimusyritykset ja tekee heidän tutkimuspaneeliin liittymisestä helppoa. Palvelumme on ilmainen - sinun ei koskaan tarvitse maksaa meille. Olemme keränneet kaikista luotettavimmat ja arvostetut yritykset yhdelle sivustolle.
 • Tuottoisuus: Meidän listaamamme tutkimussivustot maksavat verkkotutkimuksiin osallistuville rahalla ja lahjoilla. He eivät peri maksuja, ja voit rekisteröityä ilmaiseksi. Nämä yritykset haluat kuulla mielipiteesi, jotta he voivat parantaa tuotteitaan, ja koska aikasi on arvokasta, ovat he valmiita maksamaan sinulle työstäsi.

Kuinka paljon voit tienata vastaamalla kyselytutkimuksiin?

Kuinka paljon sinulle maksetaan, riippuu eniten siitä kuinka paljon aikaa ja paneutumista kysely vaatii. Mitä useampaan kyselyyn vastaat, sitä enemmän tienaat. Yhteen kyselyyn vastaaminen vie yleensä 5 - 30 minuuttia, ja sinulle maksetaan yleensä 1 ja 6 euron väliltä. Mitä pidempi kysely, sitä parempi palkkio.

Jos satut kuulumaan yrityksille erityisen mielenkiintoiseen demograafiseen ryhmään, on sinulla hyvät mahdollisuudet tienata kohtuullinen määrä rahaa osallistumalla kohderyhmätutkimuksiin ja haastatteluihin - sekä netin kautta että kasvotusten. Samoin voit myös tienata enemmän sen mukaan kuinka arvokkaaseen kohderyhmään kuulut yrityksen näkemyksen mukaan - vastauksesi ovat arvokkaita yritykselle vain jos sovit heidän kohderyhmäänsä. Valitettavasti et voi aina sopia jokaikiseen erityisen haluttuun kohderyhmään, joten kyselyt ja tutkimukset joista todella tienaat ovat harvinaisia.

Kyselytutkimuksiin osallistumisesta tuskin rikastut, mutta tienaat mitä luultavimmin lisää käyttörahaa, tai voitat ehkäpä palkintoja, tai saat ilmaisia tuotteita ja palveluja (tai ehkäpä alennuksia). Voit ansaita mukavan, tasaisen virran lisätuloja joka kuukausi vastaamalla kyselyihin. Etenkin jos nautit mielipiteidesi jakamisesta, on verkkokyselyihin osallistuminen kiva harrastus vapaa-ajallesi - jotain josta nautit, ja josta voit tienata erilaisia palkintoja, rahaa, lahjakortteja ja muuta.

Osallistu kyselytutkimuksiin SurveyBeen kautta!

 1. Liity SurveyBeen käyttäjäksi ja valitse tutkimuspaneelit joidenka kanssa olet kiinnostunut työskentelemään. Muista myös rekisteröityä valitsemillasi tutkimussivustoilla.
 2. Täyttämällä perustiedot kuten yhteys- ja kirjautumistiedot, sekä sen lisäksi esim. osoitteen, sukupuolen, siviilisäädyn, koulutustason sekä työllisyystiedot, varmistat että saat kyselyitä jotka sopivat sinulle hyvin.
 3. Saat sähköpostiisi linkit kyselyihin, jotka sopivat parhaiten yhteen antamiesi tietojen kanssa. Osa sivustoista antaa sinun täsmentää kuinka monta kyselyä haluat vastaanottaa per viikko.
 4. Ala tienaamaan rahaa vastaamalla kyselyihin, yhteen kyselyyn vastaaminen vie tavallisesti vain 10-20 minuuttia. Sinut palkitaan yleensä kyselyn pituuden mukaan.
 5. Muunna tienaamasi pisteet käteiseksi tai alennuksiksi ja kupongeiksi eri tuotteille ja palveluille.