Kyselyvertailu

Vertaile kyselyjä!

  • Saa rahat käteisenä Paypalin kautta, tai lempibrändiesi lahjakorttien muodossa.
  • Tienaa jopa 5€ per kyselytutkimus, Suomen parhaiden markkinatutkimusbrändien kanssa!
  • Jo yli 100,000 ihmistä tienaa rahaa kanssamme, älä missaa tilaisuuttasi liittyä joukkoon!

Kyselyvertailu

Vertaile kyselyjä!

  • Saa rahat käteisenä Paypalin kautta, tai lempibrändiesi lahjakorttien muodossa.
  • Tienaa jopa 5€ per kyselytutkimus, Suomen parhaiden markkinatutkimusbrändien kanssa!
  • Jo yli 100,000 ihmistä tienaa rahaa kanssamme, älä missaa tilaisuuttasi liittyä joukkoon!
Aloita tienaamaan nyt
Liity puolessa minuutissa!
Sukupuoli*
Syntymäaika*
Liity Ilmaiseksi ja Ala Tienata

Kyselyvertailu

 

Kyselyvertaily on hyvä tapa aloittaa, jos olet joskus harkinnut nettikyselyihin vastaamista. Surveybeen kyselyvertailu tarjoaa infoa kaikista kysely paneeleistamme, ja voit helposti verrata, mikä niistä sopii parhaiten juuri sinulle.

Kyselyihin vastaaminen netissä on helppoa ja nopeaa, ja voit tehdä sen jopa kotisohvaltasi. Kyselyt ovat erittäin kätevä tapa tienata ylimääräistä rahaa. Palkinnot vaihtelevat kyselypaneeleista riippuen, osa tarjoaa arvontoja, osa käteistä ja osa lahjakortteja.

Selvitä mitkä näistä paneeleista ovat sopivia juuri sinulle tämän kyselyvertailun avulla, ja ala tienaamaan jo tänään. Muista että mitä useampaan paneeliin liityt, sen suuremmat mahdollisuudet sinulla on tienata!

Mitä eri kyselypaneelit tarjoavat?

Kaikissa paneeleissa on se yhteistä, että ne kaikki ovat ilmaisia. Sinun tarvitsee vain klikata tilaa painiketta, ja voit aloittaa kyselyjen täyttämisen jo tänään.

Paneelit jotka valitset tarjoavat sinulle kyselyitä jotka parhaiten vastaavat mieltymyksiäsi ja näistä vaihtoehdoista voit itse valita ne jotka haluat täyttää. Palkinnot riippuvat paneeleista, eri paneelit tarjoavat eri palkintoja, kuten käteistä Paypalin kautta, tarjouksia suosittuihin liikkeisiin ja ketjuihin ja arvontoja. Esimerkkejä palkinnoista ovat:

  • Käteinen raha paypalin kautta
  • Lahjakortit erilaisiin tunnettuihin merkkiliikkeisiin
  • Arvat joilla osallistua merkittävien rahasummien tai tuotepalkintojen jakoon.

Klikkaamalla kaikkia eri kumppaneitamme näet mitä jokainen niistä tarjoaa. Löydät tietoa kyselyjen pituudesta, liittymis vaatimuksista, palkinnoista ja kuinka aloitat kyselyihin vastaamisen. Tämä kyselyvertailu on helpoin tapa selvittää mitkä paneelit ovat oikeita juuri sinulle.

Kysely _vertailu _paneelit

Kuinka paljon voin tienata kyselyillä?

On vaikea sanoa tarkasti, kuinka paljon kyselyjen avulla voi tienata. Jokainen kyselypaneeli tarjoaa erilaisia palkintoja, kuten tämän kyselyvertailun kautta tulet huomaamaan, ja osa niistä on varmasti sinulle enemmän mieluisia.

Kyselyn pituus

Yleinen käytäntö on, että mitä pidempi kysely on, sen enemmän sen kautta pystyt tienaamaan, sillä sinun aikasi on kallisarvoista. Yleensä kyselyt kestävät noin 10-20 minuuttia täyttää, ja jos ne ovat sen kattavampia, ovat palkinnot myös sen vertaisia.

Kyselyiden määrä

Luonnollisesti ansioihisi vaikuttaa myös se kuinka monta kyselyä täytät. Vaikka nettikyselyt ovatkin erittäin helppo ja kätevä tapa tienata rahaa, ei se tarkoita että raha ilmestyy tekemättä mitään. Jokainen kysely jonka täytät tuottaa sinulle rahaa, ja mitä enemmän täytät, sen enemmän rahaa ynnä muita palkintoja tilillesi kertyy.

Kyselyiden soveltuvuus

Kaikky kyselyt eivät valitettavasti sovi kaikille. Osa kyselyistä on tarkoitettu hyvin tarkkaan rajatuille kohderyhmille, koska yritykset haluat tietoja käyttäjiltään. Tämä tarkoittaa, että jonain jaksoina saatat saada suuren määrän kyselyitä, ja toisena hieman vähemmän.

Jos haluat todella tienata mukavan summan kyselyillä, paras keino on yksinkertaisesti valita jokainen kyselypaneeli, jonka kyselyvertailusta löydät. Näin tulet mahdollisimman monta kyselyä, mikä tarkoittaa enemmän lisä ansio mahdollisuuksia.

Tämän lisäksi kyselyihin säännöllisesti vastaaminen ja profiilisi päivittäminen usein ovat keino taata mahdollismman hyvät tienaus mahdollisuudet, sillä näin yhtiöt tietävät että olet luotettava ja aktiivinen panelisti jonka mielipide on todella arvokas.