Tienaa rahaa netissä

Saa kaikki irti vapaa-ajastasi ja tienaa rahaa osallistumalla kyselytutkimuksiin netissä. Aloita jo tänään!

Process Icon
1. Liity ilmaiseksi
Process Icon
2. Vastaa nettikyselyihin
Process Icon
3. Vastaanota palkintosi.
paypal
h-and-m
ikea
zalando
cdon
kicks

Tienaa rahaa netissä

Saa kaikki irti vapaa-ajastasi ja tienaa rahaa osallistumalla kyselytutkimuksiin netissä. Aloita jo tänään!

Process Icon
1. Liity ilmaiseksi
Process Icon
2. Vastaa nettikyselyihin
Process Icon
3. Vastaanota palkintosi.

Aloita tienaamaan nyt

Liity puolessa minuutissa!
Sukupuoli*
Syntymäaika*
Liity Ilmaiseksi ja Ala Tienata
paypal
h-and-m
ikea
zalando

Evästeiden käyttö sivustossa

Tässä sivustossa käytetään evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tekniset toiminnot, jotta voimme muistaa asetuksesi.
  • Kävijämäärä, jotta voimme seurata sivuston kävijämääriä ja esitellä niitä mainostajillemme alan käytäntöjen mukaisesti.
  • Mainonnan seuranta, jotta voimme hallita kuinka usein yhtä mainosta näytetään käyttäjälle ja myös rekisteröidäksemme kuinka moni painaa sitä.
  • Mainonta on yksilöllisesti kävijän käytökseen kohdistettu, jotta voisimme näyttää sinulle ne mainokset, joiden oletamme olevan sinulle parhaiten sopivia.

1. Sivuston omistaja

Tämän sivuston tarjoaa

AWM Network ApS
Tanskan yritystunnus 35805702
Høffdingsvej 34
2500 Valby
Tanska
Sähköpostiosoite: info@surveybee.net

2. Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä jäljempänä esitettyihin tarkoituksiin. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa tietokoneellesi ja jonka avulla tietokoneesi voidaan tunnistaa, kun seuraavan kerran vierailet sivustossa. Evästeisiimme ei tallenneta henkilötietoja, eivätkä ne voi sisältää viruksia.

2.1 Kuinka kauan evästeitä säilytetään

Evästeet poistavat itsensä tietyn ajan kuluttua (joka voi vaihdella) mutta uusiutuvat jokaisen vierailun yhteydessä.

2.2 Evästeiden poistaminen

Ohjeet evästeiden poistamiseen ohjeet tästä: http://www.aboutcookies.org/Default.aspx?page=2

2.3 Miten estän evästeiden käytön?

Ohjeet evästeiden käytön estämiseen: http://www.aboutcookies.org/Default.aspx?page=1.

2.4 Mihin sivusto käyttää evästeitä

Evästeitä käytetään kävijämäärien, kävijöiden sukupuolen, iän, paikkakunnan ja kiinnostuksenkohteiden tilastointiin voidaksemme kohdistaa mainosten sisällön niiden mukaisesti.

Sivusto sisältää seuraavien ulkopuolisten tahojen evästeitä. Evästeiden tarjoajilla on pääsy evästeiden tietoihin:

2.5 Google Analytics (käyntimäärien mittaaminen)

Sivusto käyttää Google Analyticsin evästeitä kävijämäärän mittaamiseen.

Ohjeet Google Analytics -evästeiden estämiseen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Mainostajaverkostot

Sivusto käyttää seuraavia mainostajaverkostoja:

  • Google Display-verkosto
  • Open AdExchange
  • Facebook

Voit estää tietojen luovutuksen useille tietoja keskenään jakaville mainostajaverkostoille.

Tässä ovat ohjeet: http://www.aboutcookies.org/Default.aspx?page=1

3. Henkilötietojen käyttö

Emme kerää muita henkilötietoja kuin ne, jotka olet luovuttanut meille liittymisen, oston tai kyselytutkimukseen osallistumisen yhteydessä. Kerättäviä tietoja ovat nimi, osoite, postinumero, sähköposti, sukupuoli, ikä, kiinnostuksenkohteet, asenteet ja eri aiheiden tuntemus.

Henkilötietoja käytetään sivuston sisällön sovittamiseksi sinulle ja tietokoneellesi, tietojen välittämiseksi sivustossamme määritellyille yrityksille sekä muille tahoille, joille olet antanut luvan luovuttaa tietoja, viestinnän helpottamiseksi sinun ja asiakkaittemme välillä, tarjotaksemme sinulle tarvitsemiasi tietoja ja palveluita tai tietoja ja palveluita, joiden uskomme kiinnostavan sinua, tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden osallistua interaktiivisiin palveluihin sivustossamme silloin, kun haluat sekä tiedottaaksemme sinulle muutoksista palveluissamme. Tietojen avulla opimme myös tuntemaan sinut ja muut käyttäjät paremmin. Tällainen käyttö saattaa sisältää kyselytutkimuksia ja analyysejä, joiden avulla pyrimme kehittämään tuotteitamme, palvelujamme ja teknologioita sekä esittämään sinulle ja harrastuksiisi sopivaa sisältöä ja mainontaa.

3.1 Henkilötietoja koskevat yhteydenotot

Jos haluat tarkistaa SurveyBee.fi:n keräämät henkilötietosi, lähetä viesti osoitteeseen info@surveybee.net. Jos tiedoissa on virheitä tai haluat joitakin tietoja poistettavan, osoita pyynnöt samaan osoitteeseen. Sinulla on henkilötietolain nojalla oikeus pyytää meitä lähettämään kaikki sinusta keräämämme tiedot sekä niiden poistamista.

3.2 Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötietosuojalain mukaan henkilötietoja on säilytettävä turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tallennamme tietosi tietokoneelle, jolle pääsy on rajoitettu ja joka sijaitsee valvotussa tilassa, jonka turvallisuustoimet tarkistetaan säännöllisesti varmistaaksemme, että käyttäjiemme tietoja käsitellään huolellisesti ja oikeuksiesi mukaisesti. Emme kuitenkaan voi taata internettiedonsiirron täydellistä turvallisuutta. Tiedot voivat joutua asiattomien tahojen käsiin laittomasti elektronisen siirron ja tallennuksen yhteydessä. Siksi luovutat henkilötietosi aina omalla vastuullasi.

Koska internet kehittyy nopeasti, henkilötietojen käsittelytavat voivat muuttua. Pidätämme siksi oikeuden päivittää ja muuttaa henkilötietojen käsittelyohjeitamme. Muutokset julkaistaan sivustossa, ja sivun alalaidassa oleva päivitetty viimeksi -päiväys kertoo, milloin ohjeet on julkaistu. Mikäli tiedot muuttuvat merkittävästi, tieto muutoksesta julkaistaan näkyvästi sivustossamme.

Sinulla on henkilötietolain mukaisesti oikeus päättää mitä henkilötietoja sinusta tallennetaan. Jos käy ilmi, että sinua koskevat tietosi ovat virheellisiä tai harhaanjohtavia, sinulla on oikeus vaatia niiden oikaistua, poistamista tai estämistä. Voit milloin tahansa tehdä vaatia tietojesi käsittelyn lopettamista. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi. Sinulla on oikeus valittaa henkilötietojesi käsittelystä. Valitus tehdään Tanskan tietosuojaviranomaiselle Tanskan henkilötietolain § 58, momentin 1 mukaan.

Päivitetty 16. kesäkuuta 2014